Najava: SMART FEST 2018.

31. svibnja 2018. | SMART fest, Vijesti

SMART FEST 2018. je treći po redu kulturno-glazbeni festival u organizaciji Udruge građana “Inicijativa” Stolac koji se već tradicionalno organizira u središtu grada na Bregavi. Spoj kulture i odlične glazbe, kazališne predstave, predstave za djecu, Street art radionice, ispunjavat će dvodnevnu satnicu festivala koji će se ove godine održati 8. i 9. lipnja (petak i subota) na različitim lokacijama u gradu Stocu.

Program počima u petak 08. lipnja u 11 sati street art radionicom u središtu grada, koju organiziramo u suradnji sa srednjom školom Sotolac a pod pokroviteljstvom Misije OSCE-a u BiH. Učenici će zajedno sa svojim mentorima oslikavati srušenu zgradu stare banke u centru grada. Program se nastavlja u večernjim satima kad je u gradskoj bašti u 8 sati i službeno otvaranje festivala, nakon čega slijedi hit predstava „Ajmo na fuka“ koju izvode glumci Hrvatskog narodnog kazališta i Narodnog pozorišta iz Mostara.

Subotu 9. lipnja započinjemo u 11 sati u gradskoj bašti druženjem s djecom, nastupom Stolačkih mažoretkinja te kazališnom predstavom „Mala škola glume“. Na obje predstave ulaz je besplatan.

SMART Fest završava velikim koncertom u centu grada ispred zgrade Općine. Nastupaju mladi perspektivni bendovi 7. nebo iz Trebinja te Floridus iz Mostara, nakon čega slijedi nastup poznatog hrvatskog repera Ante Casha, te vrhunac večeri, nastup kultnog hrvatskog benda Psihomodo pop, koji će svojim najvećim hitovima zatvoriti ovogodišnji SMART Fest. Ulaz na koncert je 5 KM.

Svim zainteresiranim jamčimo dva dana odlične zabave!