SMART Fest 2023: Ulaznice za predstavu i koncert dostupne na KupiKartu.ba i Tourist Info Centru Stolac

4. lipnja 2023. | Vijesti, SMART fest

Udruga ”Inicijativa” Stolac, koja je organizator SMART Festa u Stocu, ove je godine pripremila festival o kojem će se sigurno dugo pričati.

Bogat kulturni i zabavni program koji je na rasporedu dvodnevnog festivala, već je privukao interes šire zajednice.
Sukladno velikoj potražnji za ulaznicama, organizatori su odlučili ove godine da ulaznice u prodaju puste putem sustava KupiKartu.ba.

Ulaznice za koncert Crvene Jabuke, koji je na rasporedu 17. lipnja od 21:00 sat, po cijeni od 10,00 KM možete kupiti na OVOME LINKU.

Po istoj cijeni ulaznice za predstavu ”Ćiro” Tarika Filipovića, koja je na rasporedu u nedjelju, 18. lipnja, možete kupiti na OVOME LINKU.

Ulaznice su dostupne i na prodajnim mjestima kupikartu.ba KLIKOM OVDJE.

Također, ulaznice za ovogodišnji SMART fest možete kupiti i u prostorijama Turističkog info centra koji se nalazi u centru grada u sklopu Duhovno-kulturnog centara “Sarsenterum”, svakim radnim danom u vremenu od 07:00 do 15:00 sati.

Požurite po svoje primjerke jer je broj ulaznica ograničen!

Podsjetimo, SMART festival će ove godine biti održan 17. i 18. lipnja, a otvorit će ga predstava za djecu ”Noć čarobnih pahuljica” Malog teatra Mostar. Ulaz na predstavu je besplatan za sve posjetitelje.

Istog dana slijedi središnji događaj ovogodišnjeg festivala – koncert benda Crvena jabuka! Na pozornicu SMART festa dolazi jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima i koji će okupljene oduševiti svojim najvećim hitovima.

Domaćini su se potrudili da festival ove godine zatvore sa stilom, a tko će za to biti bolji nego Tarik Filipović i predstava ”Ćiro”, koja je na rasporedu 18. lipnja.

Od ove godine aktivna je i nova web stranica SMART Festa – na kojoj možete pronaći sve novosti i detalje, kako o ovogodišnjem, tako i o ranijim festivalima.

Na kraju vrijedi istaknuti kako se SMART fest proteklih godina etablirao kao nezaobilazan kulturni i zabavni događaj, ne samo u Stocu, nego i u cijeloj regiji, kao festival koji je spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture.

Kroz dugi niz godina koncerte su u sklopu SMART festa održali Zoster, Marijan Ban i Diktatori, klapa Contra, Ante Cash, Psihomodo pop, Opća opasnost, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, Who see i Željko Bebek.

Uz izniman koncertni niz, festival svake godine ugosti različite kazališne predstave i predstave za djecu. Publika je do sada mogla pogledati predstave Otirač, Ne igraj na Engleze, Priča o dva brata, Koko u školi za klaune, Abeceda književnosti, Mala škola glume, Magic show za cijelu obitelj…, gdje je posebno uživala najmlađa publika.

Dakle, ove godine, 17. i 18. lipnja, put pod noge i pravac u Stolac na SMART Fest!