Tarik Filipović predstavom ”Ćiro” zatvorio SMART fest

18. lipnja 2023. | SMART fest, Vijesti

Izvedbom predstave ”Ćiro” Tarika Filipovića spušten je zastor na ovogodišnji Stolac Music and Arts Fest 2023. (SMART Fest).

Koliko je predstava, koja je zapravo monokomedija koja govori o životu i djelu trenera svih trenera – Miroslava Ćire Blaževića, bila zanimljiva publici, govori sama po sebi činjenica da su ulaznice rasprodane danima prije.

Tarik je tako predstavu odigrao pred punom dvoranom Kulturnog centra Stolac, što je dokaz koliko malim gradovima treba kulturnih događaja.

”Predstavom sam prezadovoljan, bila je ovo jedna jako lijepa publika, osjećajna, i postojala je ta konekcija među nama”, rekao je Tarik Filipović.

”Bila mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom SMART Festa ove godine i moram zaista pohvaliti organizatore, koji su, osim što su odlični organizatori, ujedno i odlični domaćini”, dodao je poznati glumac.

SMART Festu je poželio sve najbolje u budućnosti.

”Ono što ja želim SMART Festu je da ga mnogi prepoznaju i da traje barem pet dana te da raste iz godine u godinu. Iskreno se nadam da ću ponovno doći u Stolac te da ćemo se ponovno družiti”, rekao je na kraju Filipović.

Podsjetimo, festival je ove godine održan 17. i 18. lipnja, a otvorila ga je predstava za djecu ”Zmaj i princeza”.

Istog dana uslijedio je središnji događaj ovogodišnjeg festivala – koncert benda Crvena jabuka! Jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima okupljene je oduševio svojim najvećim hitovima, a s njima su pjevali stari i mladi koji su u Stolac došli iz cijele regije.

Kao predgrupa Crvenoj jabuci nastupio je širokobriješki bend ”Rock trajanja”.

Vidimo se sljedeće godine na SMART Festu u Stocu!

Čitavu galeriju možete pogledati OVDJE.