Željko Bebek održao koncert za pamćenje na SMART Festu

5. lipnja 2022. | SMART fest, Vijesti

Dojmovi sa koncerta Željka Bebeka u Stocu još će se dugo prepričavati među svima onima koji su nazočili koncertu. Popularni hrvatski pjevač ”zapalio” je publiku svevremenskim hitovima uz koje su plesali i stari i mladi.

”Jako mi je drago što sam bio večeras u Stocu i što je publika bila ovako pozitivna, zaista sam uživao u svakom trenutku koncerta”, rekao je kratko Bebek. Bebek je publiku zabavljao hitovima koji dominiraju na njegovoj turneji ‘Bebek & The Band’ s kojom obilazi regiju.

Vrijedi istaknuti kako je Bebekov koncert organizirala Udruga ”Inicijativa” Stolac, a sve u sklopu SMART Festa. Predgrupa Bebeku bio je mladi čapljinski bend ”Furgon Bleu”, koji je izvrsno pripremio okupljene za Bebekov koncert.

Inače, koncertu je nazočilo više stotina ljubitelja dobre glazbe iz cijele Hercegovine i regije. Šesti SMART Fest održan je protekla dva dana u Stocu, a središnji događaj bio je upravo koncert Željka Bebeka.

Prvog dana festivala održan je ”Magic show” popularnog hrvatskog mađioničara Luke Vidovića, kao i street art fest u kojemu su sudjelovali učenici stolačkih škola koji su uz druženje oslikali ulice i fasade Stoca.